Nike Mercurial Dragonfly

A tökéletességhez vezető út soha nem ér véget, az evolúció megállíthatatlan. A Nike ismét a sebesség határait feszegeti az újgenerációs Nike Mercurial Superfly és Mercurial Vapor futballcipőivel, melyeket az elegáns, hatékony és rendkívül gyors teremtés - a szitakötő - ihletett.

Superfly vásárlás

Nike Mercurial Dragonfly

Mi az újdonság bennük? Az új szépségek első ránézésre úgy néznek ki mint elődeik, de a megjelenés mögé tekintve, pont az ellenkezőjét tapasztalhatjuk. A Mercurial Dragonfly rengeteg új technikai változásának köszönhetően az illeszkedés még kényelmesebb és tökéletes természetes tapintást biztosítanak, hogy a legnagyobb sebességnél is fenntarthassuk az irányítást. A legjobb továbbra is a kompromisszumok nélküli gyorsulás és ütem.

Nike Mercurial Dragonfly

A szitakötő szárnyai ihlették az új Vaporsite felsőrészt, amely egyetlen réteg helyett négy különböző, rendkívül vékony rétegből áll. Az ilyen rétegezés ugyanúgy, mint a szitakötő esetében, minden eddiginél jobb eredményt hoz. Ezek az igazán gyors rovarok még több változtatáshoz nyújtottak ihlettet, így a talp szintén megújult. A talp elülső és a hátsó részeit egy vékony gerinc köti össze, ami jobb tapadást és gyorsulást biztosít. 

Vapor vásárlás

Nike Mercurial Dragonfly

Az újgenerációs Nike Mercurial futballcipők február 1-jén debütálnak őrületes színskálában. Állj készen arra, hogy megszerezd a saját cipődet és az elsők közt tapasztalhasd meg a Nike igazán forró kollekcióját.

Mercurial vásárlás